Menu

Løsninger

JO Informatik løser opgaver for offentlige organisationer og private virksomheder. Vi hylder simple løsninger på komplekse problematikker. Læs mere om vores ydelser og produkter nedenfor.

Produkter 

 

 
FilArkiv

FilArkiv er et let tilgængeligt og brugervenligt digitalt arkivsystem. FilArkiv håndterer effektivt arkivering, søgning og visning af scannede og elektroniske dokumenter.

Mange kommuner anvender FilArkiv til digitaliserede historiske byggesager og miljøsager, og private virksomheder anvender FilArkiv internt til lagring af digitalt materiale.

Læs mere

 

 
FlyfotoArkivet

I forbindelse med eksempelvis byggesager, miljøundersøgelser, naturforvaltning og byudvikling kan det være relevant at sammenligne flyfoto fra forskellige tidspunkter for at kunne dokumentere, hvordan et område har udviklet sig over tid.

Med løsningen kan du nemt arbejde med de historiske flyfoto.

Læs mere

 


FilArkiv Online OCR

En unik dansk webtjeneste, der udstiller en række service til dokument behandling og OCR fortolkning af eksempelvis scannet materiale.

Tjenesten er optimeret til danske forhold dvs. du får højeste kvalitet når det gælder genkendelse af danske bogstaver og special-tegn.

 Læs mere


Insight Tools

Insight Tools er en samling af de bedste værktøjer vi har udviklet gennem tiderne, og vi er stolte af at kunne tilbyde dem i en stærk palette af web services og online værktøjer som en service (SaaS). 

Bliv klogere på Insight Tools og hvordan det kan lette jeres arbejde.

 Læs mere

Hosting

JO Informatik hoster data, integrationsløsninger, websites og web services for vores kunder, blandt andet 49 kommuner, flere regioner, ministerier og styrelser samt en række private virksomheder.

Vores servere er placeret i Danmark i professionelt hostingcenter hos GlobalConnect A/S med højeste sikkerhedsforanstaltninger.

Vores set up i vores hostingcenter er baseret på en løsning, hvor vi nemt og sikkert kan skalere servere, regnekraft (cpu) og disk kapacitet alt efter behov.

 

 

 

Klar til næste digitaliseringsprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.