Menu

Integrationer

Til daglig arbejder vi rigtig meget med udvikling af integrationsløsninger mod en række forskellige systemer. Vi håndterer dagligt databaser og systemer indeholdende terabytes data med integrationer mod mange eksterne it-systemer. Nedenfor er listet en række eksempler.

Vi har i flere år arbejdet med webløsninger med NemID. Det gælder FilArkiv til Herning Kommune og Ishøj Kommune, AdresseBrug.dk til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE), FilArkiv Public samt Fælles Indberetningsportal (FIP). 

Vores løsning OIS Update integrerer mod OIS og sørger for en lokal dagligt opdateret kopi af OIS data (BBR, ESR, Matriklen, KRR mv.). OIS anvendes blandt andet i banker og realkreditinstitutter.

Vi bruger Atom Feeds til daglige opdateringer af vores lokale kopi af matrikelregisteret. Tjenesten med Atom Feeds for Matrikelkortet udstilles på Kortforsyningen®.

Vi har i forskellig sammenhæng udviklet it-løsninger der henter data via CPR Services udstillet af CPR Kontoret.

Vores FilArkiv har integrationer med de fleste ESDH systemer på det danske marked. Det gælder systemerne SBSYS, KMD Structura Byggesag, Formpipe Acadre, Fujitsu e-Doc og Consit FICS.

I FilArkiv sammenhæng har vi lavet integrationer til følgende fagsystemer: GeoKon/GeoEnviron, GEOGRAF/Byggesag og ViaWorks (Norge).

Vi har udviklet software, der dagligt henter opdatering fra CVR ind i en lokal kopi af CVR registeret. Denne lokale CVR kopi anvender vi i en række forskellige it-systemer, heriblandt adressebrug.dk, som vi hoster for Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE).

Kontakt Jesper Olsen på telefon 40 61 99 67, hvis du vil vide hvordan vi kan levere en lokal kopi af CVR registeret med daglige opdateringer i jeres interne it-infrastruktur.

Klar til næste digitaliseringsprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.