Menu

Distribution af store dokumenter via internettet

Vi kender alle problemet med begrænsninger i filstørrelser når der skal sendes store filer via mail-systemet. Postkassen bliver hurtigt fyldt op, og der kan opstå problemer og udfordringer når enkelte filer er meget store. Det hænder at filerne indeholder følsomme oplysninger, som slet ikke bør sendes via almindelig mails. En FTP-server er ikke løsningen til denne type opgaver.

Vores løsning FilArkiv Public er den ideelle løsning til sikker distribution af eksempelvis store sagsdokumenter og tegninger ud til borgere, eksterne, konsulenter, ejendomsmæglere, arkitekter, byggesagkyndige, advokater mv. Selve distributionen af filerne sker krypteret med højeste sikkerhed. Ud over krypteret kommunikation hele vejen fra sender til modtager er det muligt at begrænse hvem der har adgang til filerne, samt hvor længe filerne stilles til rådighed for eksterne.

Mange danske kommunerne anvender i dag vores løsning. Det skyldes ikke mindst GDPR og de høje krav, der i dag stilles til sikkerhed. I løsningen indgår NemID, og det er muligt at tilkoble en Sikker@Mail inklusive tilslutning til e-Boks når det gælder Danske kommuner.

Ring hvis du vil høre mere - Vi kigger gerne forbi til en kop kaffe.

 

Om forfatteren

Jesper Olsen

Jesper er stifter og daglig leder i JO Informatik ApS. Jesper er virksomhedens innovative sjæl, og han har arbejdet med softwareløsninger siden 1988.

JO Informatik ApS

Trækbanen 16, 2.
3000 Helsingør
Danmark

Telefon: (+45) 49 20 20 67
E-mail: info@jo-informatik.dk

CVR-nr: 15144092
Jyske Bank: 5050-1195809

Klar til næste digitaliseringsprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.