Menu

Softwareudvikling

Simple løsninger på komplekse problematikker

Vi har udviklet software i over 20 år og har for længst bevist at kvalitet og hurtig levering sagtens kan gå hånd i hånd. I dag baserer vi vores udvikling på agile udviklingsmetoder. Så har du brug for en dynamisk og fleksibel sparringspartner til udvikling af innovativt software er vi bestemt de rette.

Vores motto er "Simple solutions for complex problems", og det er vi rigtig gode til at efterleve. 

Kompetent sparringspartner

Mange virksomheder ser fordele i at outsource deres software-projekter til professionelle samarbejdspartnere, som kender mulighederne og begrænsningerne i "softwarejunglen". Det er her vi kommer ind i billedet. Vores kunder har stor succes med at benytte os som deres eksterne softwareafdeling. Kvaliteten af vores produkter og ydelser er altid i top.

Et typisk udviklingsforløb

I har et konkret it-projekt, der omhandler udvikling af en ny softwareløsning, og I har ikke rådighed over en udviklingsafdeling, der kan træde ind og løse opgaven.

I ønsker en kompetent softwareleverandør, hvor I har mulighed for at gå i tæt dialog og få sparring således at I får lige netop den løsning I efterspørger. Måske ønsker I et fastpristilbud med kendte omkostningerne i hele projektforløbet, eller I søger et agilt udviklingsforløb med mulighed for justeringer undervejs.

Vi kan hjælpe jer hele vejen, og vi har vist at vi kan gøre det med stor succes for din virksomhed.

Udviklingsprocessen

I har ekspertviden inhouse og I har udarbejdet en god kravspecifikation på et niveau, hvor I kan videreformidle projektet.

Sammen gennemgår vi kravspecifikationen, og efterfølgende udarbejder vi en teknisk løsningsbeskrivelse. Med udgangspunkt i denne løsningsbeskrivelse giver vi et bud på opgavens omfang. Afhængig af opgavens art og jeres ønsker kan vi tilbyde et fastpristilbud.

Vi udvikler løsningen og vi sørger for at I er med fra start. I får adgang til vores testmiljø så I kan følge med i alle projektets faser. Testmiljøet opdateres løbende eller efter aftale med vores udviklingsteam. Der udvikles løbende en række automatiserede tests således at der kan udføres ensartede kontroller og kvalitetstest hver gang der installeres en ny version i udviklings- og test-miljøet.

Vi arbejder med leveranceplaner, der kan opdeles i flere delleverancer når det giver mening eller når projektet har en vis størrelse. Leveranceplaner udarbejdes i tæt samarbejde med jer.

Drift

Når løsningen er færdigudviklet skal den driftes i et it-produktionsmiljø. Her kan vi tilbyde flere varianter. I kan vælge at drifte løsningen selv, eller vi kan tilbyde at hoste løsningen i et professionelt hosting center placeret i Danmark. Vi kan også tilbyde at hjælpe jer med at få løsningen driftet i skyen. Når det gælder skyen arbejder vi med Microsoft Azure Cloud løsninger.

Klar til næste softwareprojekt?

Lad os mødes over en kop kaffe. Det kan være begyndelsen på et stærkt samarbejde.